merk roborock robotstofzuigers banner

Roborock

Roborock is een technologie bedrijf dat zich voornamelijk richt op de ontwikkeling van slimme robotstofzuigers. Het merk is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de bekendste (en beste) merken in de robotstofzuiger markt. Behalve robots heeft het merk ook een aantal krachtige steelstofzuigers in het assortiment opgenomen. 

Het leven comfortabeler maken

Het merk is opgericht in 2014 met als doel de ontwikkeling en productie van producten om het leven van mensen comfortabeler te maken. Kort na het ontstaan ontving Roborock de steun en investering van Xiaomi en is het merk onderdeel gaan uitmaken van het Xiaomi ecosysteem.

roborock s7 maxv zwart robotstofzuiger mop lifting
roborock s7 maxv zwart robotstofzuiger indruk1

Productontwikkeling & innovatie

Roborock loopt voorop als het gaat om innovatie en de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo heeft het merk de afgelopen jaren een indrukwekkend aanbod van nieuwe producten gelanceerd. Zo is er 3 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de eerste steelstofzuiger met een ultra-krachtige LiPo batterij. De S6 Max was het eerste model met geavanceerde camera gestuurde obstakelvermijding met AI algoritme. Bij de S7 serie is de volgende grote stap gezet met ''sonic'' mopping in combinatie met ''mop lifting'' technologie waarbij de dweil automatisch wordt opgetild wanneer de robot op het tapijt komt.

Roborock robotstofzuigers

De S6 en S7 zijn de bekendste Roborock modellen en bieden geavanceerde functies waaronder een uitstekende navigatie. Aan deze populaire series zijn verschillende varianten toegevoegd waaronder de ''Pure'' en ''MaxV'' modellen. De S7 en S7 MaxV zijn voorzien van de vooruitsrevende ''Sonic'' mopping technologie, een effectieve dweilfunctie met een snel vibrerende dweil. Ook de nieuwe S8 serie is weer voorzien van deze dweiltechnologie.