Garantie

Op alle artikelen is een garantie van toepassing. Op de (robot)stofzuigers geldt doorgaans een fabrieksgarantie van 2 jaar op het apparaat. Voor accu’s is dit 1 jaar en voor de borstels 3 - 6 maanden. Dit kan per type borstel verschillen. De garantieperiode van het product en indien van toepassing op specifieke onderdelen staat vermeld op de productpagina.

Indien er sprake is van een defect willen we je vragen eerst contact met ons op te nemen. Indien het artikel naar ons retour gestuurd moet worden leveren wij je kosteloos een verzendlabel aan. Onder de garantie valt het herstellen of vervangen van het defecte artikel.

Uitzonderingen garantie
De garantie vervalt bij schade door foutief gebruik of nalatig onderhoud, wanneer reparaties of handelingen zijn verricht door onbevoegde personen, of wanneer de artikelen zijn gebruikt voor andere doeleinden dan waarvoor bestemd. Schade ontstaan door blootstelling aan dusdanig extreme warmte, kou of vocht waar het artikel niet geschikt voor is, valt niet onder de garantie. Verder is de garantie niet van toepassing op schades ontstaan door externe factoren als brand, blikseminslag, natuurrampen etc. De garantie is niet voor onderdelen die hersteld of vervangen horen te worden met in acht neming van de normale slijtage. Robostofzuigers.be is niet aansprakelijk voor geleden schade door gebruik van een door ons geleverd artikel, tenzij de schade is ontstaan door onze opzet of schuld.

Klachten

We streven naar 100% tevredenheid. Mocht dit toch niet het geval zijn dan raden we je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@robostofzuigers.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Voor consumenten in de EU is het ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.