merk ecovacs robotstofzuigers banner1

Ecovacs

Het technologiebedrijf is opgericht in 1998 van waaruit in 2006 het bedrijf Ecovacs Robotics is ontstaan. Met meer dan 20 jaar ervaring is het merk één van de marktleiders op het gebied van intelligente oplossingen voor in huis. Ecovacs wil het dagelijks leven makkelijker maken door innovatieve apparatuur te ontwikkelen waaronder slimme robotstofzuigers.

Live Smart

Er wordt rekening gehouden met de ervaringen en wensen van de gebruiker om zo voortdurend robots te ontwikkelen die helpen om het motto "Live Smart" waar te maken. Slim leven om meer te genieten. Een motto die wij met dit merk kunnen delen!

merk ecovacs robotstofzuigers1
merk ecovacs robotstofzuigers2

Productontwikkeling

Sinds 2006 heeft het bedrijf meer dan 20 nieuwe producten per jaar ontwikkeld. De toewijding aan innovatie en kwaliteit speelt een belangrijke rol in de filosofie op het gebied van Research & Development. Het snelgroeiende R&D team bestaat nu al uit meer dan 100 ingenieurs en specialisten. Ecovacs is trots op haar technologische creativiteit en bezit momenteel 345 intellectuele eigendomsrechten en meer dan 1000 patenten .

Snelle groei van Ecovacs

Naast de thuismarkt China zijn de innovatieve robots op dit moment verkrijgbaar in meer dan 30 landen wereldwijd. Het marktaandeel voor robotstofzuigers is in Azie binnen vijf jaar met meer dan 100% gegroeid waardoor het merk hier sinds 2010 de marktleider is. Ook in de zeer competitieve Europese markt wist Ecovacs al snel de op één na grootste speler te worden.

Ecovacs Deebot

Ecovacs ontwikkelt huishoudrobots onder de namen Winbot en Deebot. De Winbot robots bestaat uit een serie raamreinigingsrobots waarmee een nieuw tijdperk van ramenwassen is geïntroduceerd. De Deebot robots zijn automatische stofzuigers die al jouw vloeren en tapijt grondig reinigen wanneer jij dat wilt. De Deebot robotstofzuigers, vaak uitgerust met een dweilfunctie, zijn er in verschillende prijsklassen van goedkope basismodellen tot luxe schoonmaakrobots met alles erop en eraan.

Populaire producten van dit merk