Snel in huis

Bestel je op een werkdag voor 15:00 dan verzenden wij nog dezelfde dag. Dat betekent dat je doorgaans al de volgende dag kunt genieten van je aankoop. Bestellingen gedaan in het weekend worden verzonden op maandag. Voor onze zendingen werken wij met MyParcel en je pakket zal worden bezorgd door PostNL.

Afhaallocatie

Het is mogelijk om je pakket te laten bezorgen bij een PostNL afhaallocatie naar keuze (BE & NL). Deze optie en de gewenste afhaallocatie is te selecteren tijdens het bestelproces.

Zaterdaglevering

Bestellingen gedaan na donderdag 15:00 en voor vrijdag 15:00 worden op vrijdag verzonden en doorgaans op zaterdag door PostNL bezorgd.

Track & Trace

Nadat we je pakket hebben verzonden ontvang je automatisch (via MyParcel) een e-mail met een Track & Trace link zodat je het pakket kunt volgen en indien nodig de bezorgafspraak kunt aanpassen.

Bestemming

Naast België en Nederland is Robostofzuigers.be beschikbaar voor particulieren in Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

In de toekomst zal het aantal mogelijkheden worden uitgebreid met meer EU landen.

Verzendkosten

Verzending naar België is gratis vanaf €50. Dat betekent dat je bij aankoop van een robotstofzuiger geen verzendkosten betaalt! Voor kleinere aankopen rekenen wij €7,95 (BE) en €4,95 (NL).

De kosten voor een bestellingen naar Duitsland zijn €9,95. Voor Frankrijk en Luxemburg bedragen de verzendkosten €14,95.