Betaal voor- of achteraf via vertrouwde betaalmethodes. Robostofzuigers biedt verschillende betaalopties zodat je zelf bepaalt hoe je afrekent. Een overzicht van de mogelijke betaalopties:

Bancontact

Reken je bestelling af met de meest gebruikte betaalmethode van België. Bancontact is een vertrouwde naam als het gaat om elektronische betalingen.

IDEAL

Betaal met de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Met iDEAL kan je veilig en gemakkelijk bankieren via je eigen bank.

PayPal

Betaal veilig en gemakkelijk via de meest gebruikte online wallet.

Belfius

Belgische klanten van Belfius kunnen betalen via de Belfius betaalknop.

SOFORT

Een Europese betaalmethode voor betalingen vanuit verschillende Europese landen waaronder Duitsland en België.

Creditcard

Wereldwijd de meest gebruikte online betaalmethode. Betaal veilig en vertrouwd via bekende creditcard merken als Visa en Mastercard.

Klarna Achteraf Betalen

Eerst zien dan betalen? Dat is mogelijk met Klarna! Een paar dagen na je aankoop ontvang je automatisch een mail met een betaaloverzicht van Klarna en de mogelijkheid om te betalen via iDEAL of een bankoverschrijving.

Klarna beoordeelt of je in aanmerking komt voor deze betaaloptie en kan de order afwijzen. Het maximum bestelbedrag verschilt per klant en is beperk voor nieuwe Klarna gebruikers.

Bankoverschrijving

Maak het aankoopbedrag vooraf over via een bankoverschrijving. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt je de betaalspecificaties om de betaling te kunnen voldoen. De bestelling wordt verzonden na het ontvangen van de betaling.

in3 Betaal in 3 Delen

Met de betaalmethode van in3 is het mogelijk om jouw aankoop in 3 termijnen te betalen, zonder rente! Je betaalt direct 1/3 via iDeal. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Deze betaaloptie is momenteel alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten bij een aankoop boven de 100 euro.

in3 beoordeelt of je in aanmerking komt voor deze betaaloptie en kan de order afwijzen. Kijk voor meer informatie op de website van payin3.