De voordelen van een steelstofzuiger

Steelstofzuigers zijn een handig hulpmiddel in het huishouden en ideaal als aanvulling op een robotstofzuiger. De robot neemt het zuigen van de vloer uit handen maar kan helaas niet alle plekken bereiken. Denk aan plinten, kieren, hoekjes, trappen, plafons en meubels. Een draadloze steelstofzuiger is dan een uitkomst en biedt een flexibele en gemakkelijke manier om je huis schoon te houden. Deze populaire stofzuigers hebben een aantal voordelen ten opzichte van een traditionele stofzuiger. In dit blog zetten we de grootste voordelen van een steelstofzuiger voor je op een rij.

Huishoudrobots voor in en om het huis

In steeds meer huizen zijn huishoudrobots te vinden om het leven een stukje gemakkelijker en gezonder te maken. Goed kans dat je weleens een robot grasmaaier hebt zien rondrijden of dat je iemand kent (of bent) met een robot stofzuiger in huis. Dit zijn de bekendste voorbeelden van robots voor thuis. Maar daar blijft het niet bij als het gaat om slimme robots voor in en om het huis. In dit blogartikel zetten we 6 verschillende soorten huishoudrobots voor je op een rijtje.

Last van dierenharen? Robotstofzuigers voor huisdieren

Huisdieren maken onderdeel uit van het gezin en zijn veel waard voor de gezinsleden. Honden en katten zijn de meest gehouden huisdieren en geliefd vanwege hun karakter en zachte vacht. Maar hoe lekker zacht een vacht van je huisdier ook is, je kunt er ook nadelige gevolgen van ondervinden zoals haaruitval. Het is niet prettig om voortdurend plukken haar van de vloer te moeten ruimen. Een robotstofzuiger die geschikt is voor huisdieren kan dan de oplossing zijn.

Een slimme stofzuiger voor ultiem gemak

Steeds vaker kom je in huishoudens slimme apparatuur tegen die verbonden is met het internet. Meestal is het mogelijk om deze apparaten via je smartphone of tablet in te stellen of te bedienen met als uiteindelijke doel om het jou gemakkelijker te maken. Ook de stofzuigerbranche is niet achtergebleven. Met een slimme stofzuiger of een dweilrobot, is het schoonmaken nog makkelijker
geworden. Met een robotstofzuiger wordt je woonkamer of andere ruimtes in huis, altijd grondig schoongemaakt. Met de aanschaf van een slimme stofzuiger, is handmatig stofzuigen voor jou definitief verleden tijd.

Steelstofzuiger kiezen? Draadloze steelstofzuigers vergelijken

Ben je op zoek naar een draadloze steelstofzuiger dan kan het een hele klus zijn om de meest geschikte stofzuiger uit te kiezen. Tal van steelstofzuigers met uiteenlopende prijzen, maar wat zijn de verschillen en waar moet je op letten? Dit blog gaat hier dieper op in, en geeft je de handvatten om steelstofzuigers te vergelijken en de juiste keuze te maken.