Dreame L40 Ultra

1.199,00

Tijdelijk uitverkocht

De Dreame L40 Ultra is een veelzijdige robotstofzuiger met een hoge zuigkracht en uitstekende dweilprestaties, ontworpen om zowel harde vloeren als tapijten effectief te reinigen. Dankzij de krachtige zuigfunctie tot 11.000 pa en de dubbele roterende dweilborstels verwijdert de robot vlekken, stof, kruimels en haren. Het apparaat combineert stofzuigen en dweilen waarmee het een complete oplossing biedt voor elk type vloer in huis. De L40 Ultra is voorzien van de laatste technologieën waaronder geavanceerde navigatie, vuilherkenning en uitzetbare borstels. Het luxe basisstation wordt door de robot gebruikt voor het legen van het eigen stofreservoir, het bijvullen van het, het mengen van schoonmaakmiddel en om de borstels te wassen en te drogen!

✅ Lasernavigatie en obstakeldetectie
✅ RGB sensor voor detectie van vuil
✅ Borstelreiniging met warm water
✅ Automatische wasbordreiniging
✅ Leegt zichzelf automatisch
✅ Droogt de borstels met warme lucht
✅ Vormax zuigfunctie tot 11.000 Pa
✅ Voorzien van de Dreame TriCut borstel
✅ SideReach uitzetbare zijborstel
✅ MopExtend uitzetbare dweilborstel
✅ Intelligente spraakbediening

Uitverkocht

E-mail mij als dit product op voorraad is

Producten vergelijken? Voeg toe aan vergelijkingstabel

Beschrijving

De Dreame L40 Ultra combineert geavanceerde functies met een hoge zuigkracht en een effectief dweilsysteem. Hierdoor biedt deze robot een complete oplossing voor het reinigen van elk type vloer jouw woning!

Alles-in-één station

Het basisstation van de L40 Ultra neemt alles uit handen. Van het automatisch bijvullen van water tot het toevoegen van schoonmaakmiddel en het wassen van de dweilborstels. Het station is voorzien van grote tanks voor schoon en vuil water waardoor er nooit met vies water zal worden gedweild. Zodra de schoonmaak is volbracht keert de Dreame L40 Ultra terug naar het station en wordt alle vuil uit het stofreservoir gezogen en afgevoerd in 3,2L stofzak. De dweilborstels worden gewassen met warm water en achteraf gedroogd met hete lucht om onaangename geurtjes en het ontstaan van bacteriën te voorkomen.

Dweiltechnologie

Het DuoScrub systeem met twee roterende borstels zorgt ervoor dat vlekken effectief worden aangepakt. De MopExtend technologie laat de rechter dweilborstel uitzetten om nog beter schoon te maken langs randen, hoeken en poten. Verder is dit model voorzien van de RoboSwing functie waarbij de robot een slingerende beweging maakt langs randen om zover mogelijk met de dweilborstel onder lage meubels te komen.

Effectieve tapijtreiniging

Ultrasone tapijtdetectie met MopLifting herkent het tapijt waarna de robot de dweilborstels automatisch 10,5 mm optilt. Verder kan er gekozen worden voor de MopDetach functie die inhoud dat de L40 terugkeert naar het station om de borstels los te koppelen en achter te laten, om vervolgens het tapijt te gaan zuigen. Zo ben je er altijd zeker van dat jouw tapijten mooi en droog blijven! De CarpetBoost functie verhoogt automatisch de zuigkracht op het tapijt voor een grondige reiniging van alle vuil en stof dat diep verborgen ligt in het tapijt.

Obstakel- en vuildetectie

De Dreame L40 Ultra maakt gebruik van nauwkeurige laser-navigatie en is voorzien van 3D objectherkenning en Omnidirt-vuildetectie. Alle ruimtes worden snel en precies in kaart gebracht en obstakels worden goed herkent en ontweken. De Omnidirt technologie met RGB sensor detecteert de mate van vuil op de vloer en past hierop automatisch de reiniging aan. Hierdoor kan het apparaat zowel lichte vervuiling als hardnekkige vlekken aanpakken zonder tussenkomst.

Krachtige prestaties

De Vortex zuigfunctie kan een zuigkracht tot wel 11.000 Pa bereiken waarmee de L40 Ultra perfect is uitgerust tegen zwaar of dieper gelegen vuil. Met een batterijcapaciteit van 5.200 mAh kan de Dreame L40 Ultra tot circa 194 minuten achter elkaar schoonmaken (stille modus). Dit maakt de robot dus ook zeer geschikt voor grotere huizen. Verder wordt bij dit model standaard de speciale TriCut-borstel meegeleverd die ervoor zorgt dat haartjes worden afgesneden en niet verstrikt kunnen raken in de borstel. Deze is zo ontworpen dat er geen schade kan worden toegebracht aan het tapijt. Een ideale toevoeging voor huishoudens met huisdieren!

APP & Spraakbediening

Met de Dreame app heb je volledige controle over de robotstofzuiger. Je kunt eenvoudig schoonmaakzones instellen, reinigingsschema’s plannen en de robot op afstand bedienen. Zo kan je alles naar wens instellen en aanpassen op jouw wensen en voorkeuren! De Dreame L40 Ultra is daarnaast ook voorzien van intelligente spraakbediening zodat je deze robot zelfs aan kunt sturen met spraakopdrachten!

Inbegrepen

De Dreame L40 Ultra wordt geleverd met een basisstation, adapter, hoofdborstel, tricut borstel, zijborstel, 2 dweilborstels, 2 stofzakken, reinigingsmiddel (200 ml), reinigingsborstel en een handleiding.

 


 

Hulp bij het kiezen van een robotstofzuiger? Bekijk de adviespagina.

Specificaties

Model: Dreame L40 Ultra
Geluid: N/A
Accu: 5200 mAh
Zuigkracht: tot 11.000 Pa
Smart Home: Alexa, Google, Siri
Carpet Boost: Ja
Navigatie: LIDAR, RGB camera en AI + 3D navigatie
Klimvermogen: 2,2 cm bij rechte hoek
Mop lift vermogen: 10,5 mm
Oplaadtijd: N/A
Schoonmaaktijd (mop+vacuum): tot 194 minuten (mop+stille modus)
Automatisch opladen: Ja
Automatisch doorgaan na opladen: Ja
Afmeting robot (diameter/hoogte): 35/10,38 cm
Afmeting station: 45,7/34/59,1 cm
Oppervlakte bereik: N/A
Afstand bestuurbaar: Ja
App bediening: Ja
Capaciteit stofbak (robot): 300 ml
Capaciteit stofzak (station): 3,2 L
Dweilen: Ja
Capaciteit watertank (robot): 80 ml
Capaciteit schoonwatertank (station): 4,5L
Soort watertank: Elektrisch
Schoonmaakrooster: Ja
Gewicht (robot): N/A
Gewicht (station): N/A
Antibotsing: Ja
Valbeveiliging: Ja
Certificaten: CE
Overig: Kan de dweilborstels achterlaten in het station, zelfreinigend systeem, uitzetbare dweilborstel, uitzetbare zijborstel, spraakbediening, opladen in daluren, instellingen op maat per kamer, verboden dweil en/of zuiggebieden.

Garantie & Onderhoud

Garantie

2 jaar

Onderhoud

Schakel de robotstofzuiger volledig uit en haal het basisstation van het stroom af. Begin daarna pas met het onderhoud en raadpleeg ook altijd de handleiding voor de volledige instructies.

Watertanks
Gooi het vuile water weg na elke sessie. Spoel daarna de tank schoon alvorens deze terug te plaatsen in het station. Maak de schoonwatertank ongeveer eens in de 2 weken schoon.
Station
Maak het oprij- en wasbord (plateau waar de robot op staat) in het station ongeveer een keer per maand schoon volgens de handleiding. Gebruik de schoonmaakborstel om de binnenkant van het station schoon te maken. Maak de sensoren en contactpunten regelmatig schoon met een schone, droge doek zonder schoonmaakmiddelen.

Zijborstel
Verwijder regelmatig de haren en ander vuil van de zijborstel en vervang deze indien nodig. De levensduur is ongeveer 3 tot 6 maanden.

Hoofdborstel
Haal de rubberen borstel uit de robot en verwijder haren en ander vuil dat is komen vast te zitten. De borstel kan met water worden schoongemaakt maar zorg ervoor dat deze volledig droog is voor het terugplaatsen.

Reservoir en filter
Haal het stofreservoir uit de robot en verwijder alle vuil en stof. In het reservoir zit een stofbakfilter die circa eens in de 2 weken schoongemaakt moet worden. Gebruik de schoonmaakborstel om deze schoon te maken. Vervang het filter elke 3 tot 6 maanden.

Sensoren en wielen
Gebruik een droge, schone doek om alle sensoren en contactpunten op de robot en het station schoon te maken. Doe dit ongeveer eens per maand. Controleer de wielen regelmatig op verstopte haren en overig vuil dat is komen vast te zitten.

Handleidingen

  • HANDLEIDING VOLLEDIG – ENGELS (PDF)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.