Dreame D10 Plus Gen 2

349,00

De Dreame D10 Plus Gen 2 is de opvolger van de D10 Plus en heeft een paar mooie upgrades gekregen. Deze versie is voorzien van een volledig rubberen hoofdborstel en een verhoogde zuigkracht. Ook dit model komt weer met een luxe laad- en leegstation waarin de robot na de sessie automatisch het vuil afvoert in een 4 L stofzak. Hierdoor heb je tot wel 90 dagen geen omkijken naar het vervangen van de stofzak. De D10 Plus Gen 2 maakt gebruik van slimme LiDAR laser-navigatie die de ruimtes real-time scant en nauwkeurig in kaart brengt voor een efficiënte routeplanning. De robot heeft 4 standen zuigkracht oplopend tot een krachtige 6000 Pa. De D10 Plus Gen 2 herkent tapijt waarop de zuigkracht automatisch wordt verhoogd voor een effectieve reiniging van kleden en tapijt. Verbind de robot met de app voor het beheren van kaarten, het instellen van roosters en het creëren van verboden zones.

✅ Nauwkeurige laser navigatie
✅ Leegt automatisch de stoftank
✅ 4 Standen zuigkracht tot 6000 Pa
✅ Rubberen anti-klit borstel
✅ Val-sensors, valt niet van de trap
✅ Automatisch laden + hervatten
✅ Krachtige tapijtreiniging
✅ Tegelijk zuigen en dweilen
✅ Verboden gebieden en meer

Slechts 1 resterend op voorraad

betaalmethoden robostofzuigers nl new1

Producten vergelijken? Voeg toe aan vergelijkingstabel

Beschrijving

De Dreame D10 Plus Gen 2 is een krachtige robotstofzuiger met slimme navigatie, hoge zuigkracht en een luxe leegstation. De geavanceerde laser-navigatie scant de ruimtes en bouwt een nauwkeurige kaart op van jouw woning. Hierdoor kan de robot de optimale schoonmaakroute bepalen en uitvoeren zonder botsen. De D10 Plus Gen 2 heeft verschillende standen zuigkracht en een dweilfunctie. Verbind met de Dreame app om gebruik te maken van alle beschikbare functies inclusief uitgebreide map-management.

Leegstation

Na het schoonmaken keert de Dreame D10 Plus Gen 2 terug naar het basisstation om vervolgens automatisch het opgezogen vuil weer af te voeren. Dankzij de ruime stofzak met een capaciteit van 4L heb je tot circa 90 dagen geen omkijken meer naar het vervangen van de zak!

Smart Pathfinder

De Dreame D10 Plus Gen 2 is voorzien van Smart Pathfinder technologie bestaande uit LiDAR laser-navigatie en slimme algoritmes. De ruimtes worden in real-time 360° gescand om nauwkeurige kaarten op te bouwen en de optimale schoonmaakroute te bepalen. Verder is de robotstofzuiger voorzien van slimme sensoren waardoor obstakels worden ontweken en de robot niet van een trap of andere hoogte kan vallen.

Krachtige prestaties

Een mooie upgrade van deze versie is de verhoogde ”Vormax” zuigkracht oplopend tot een indrukwekkende 6000 Pa. Voor een langere werkduur en minder geluid kies je voor een van de lagere standen (totaal 4). De 5200 mAh accu geeft de D10 Plus Gen 2 voldoende vermogen om een groot oppervlak te bereiken wat de robotstofzuiger ook geschikt maakt voor grote woningen. De D10 Plus Gen 2 weet tapijt te herkennen en schakelt dan automatisch de max stand in voor een diepe reiniging van jouw kleden en tapijt!

Rubberen hoofdborstel

De Dreame D10 Plus Gen 2 is uitgerust met een zwevende, volledige rubberen hoofdborstel die in het bijzonder geschikt is voor lange haren en dierenharen. Hierdoor raken haren minder verstrikt in de borstel waardoor je veel minder tijd kwijt bent aan het onderhoud. Ideaal voor huishoudens met huisdieren!

Dweilfunctie

Gebruik de robot niet alleen om te zuigen maar ook om jouw vloeren te dweilen. De Dreame D10 Plus Gen 2 heeft een 150 mm watertank en kan tegelijk stofzuigen en dweilen voor een complete schoonmaak in één sessie. De app bied je de optie om de waterafgifte te regelen op 3 niveaus. Zo bepaal je zelf hoeveel water er wordt gebruikt afhankelijk van het type vloer.

App & Smart Home

Verbind de Dreame D10 Plus Gen 2 met de Dreame app om gebruik te maken van uitgebreide functionaliteiten. Bewaar verschillende kaarten of creëer een speciale kaart voor meerdere verdiepingen. Maak gedetailleerde schoonmaakroosters op maat en laat bepaalde kamers bijvoorbeeld overslaan of extra aandacht krijgen. Verder is het mogelijk om verboden gebieden in te stellen of te wisselen tussen de verschillende modi en standen zuigkracht.

Inbegrepen

De Dreame D10 Plus Gen 2 wordt geleverd met een laad- en leegstation, stroomkabel, watertank, dweildoek, zijborstel, 2 stofzakken, schoonmaak tool en een handleiding.

 

Hulp bij het kiezen van een robotstofzuiger? Bekijk de adviespagina.

Specificaties

Model: Dreame D10 Plus Gen 2
Geluid: 64 db (laagste stand)
Accu: 5200 mAh
Zuigkracht: tot 6000 Pa (Turbo)
Smart home: Amazon Alexa, Google Assistant, Siri
Carpet Boost: Ja
Navigatie: LiDAR laser
Mapping: Ja
Klimvermogen: 2 cm bij rechte hoek
Kracht: 75 W
Oplaadtijd: 360 minuten
Schoonmaaktijd: tot 285 minuten
Automatisch opladen: Ja
Automatisch hervatten: Ja
Afmeting (diameter/hoogte): 35/9,63 cm
Gewicht robot: 3,23 kg
Gewicht station: 3,75 kg
Oppervlakte bereik: tot 224 m2
Schoonmaak modi: 3
Afstand bestuurbaar: Ja
App bediening: Ja
Capaciteit stofbak: 400 ml
Capaciteit stofzak: 4 L
Dweilen: Ja
Capaciteit watertank: 150 ml
Soort watertank: Elektrisch
Schoonmaakrooster: Ja
Antibotsing: Ja
Valbeveiliging: Ja
Certificaten: CE
Overig: Rubberen hoofdborstel, schema’s en kamerindelingen, verboden gebieden, automatisch afzuiging van vuil

Garantie & Onderhoud

Garantie

2 jaar

Onderhoud

Schakel de robotstofzuiger uit en ontkoppel het station van het stroom voordat je begint met het onderhoud. Raadpleeg naast onderstaande instructies ook altijd de handleiding.

Zijborstel
Maak de zijborstel met enige regelmaat schoon en verwijder haren die zijn komen vast te zitten. Vervang de zijborstel na een werktijd van circa 200 uur.

Hoofdborstel
Haal de hoofdborstel uit de robot en maak het rubber schoon. Verwijder de haren en ander vuil van de borstel met de meegeleverde schoonmaak tool. Vervang de borstel na ongeveer 300 uur of wanneer deze beschadigd is.

Reservoir en filter
Haal het reservoir uit de bovenkant van de robotstofzuiger en ontdoe deze van alle vuil en stof. Verwijder daarna het filter en gebruik de schoonmaak tool om deze schoon te maken. Je kan water gebruiken om het reservoir schoon te maken maar gebruik geen water voor het filter. Zorg ervoor dat het reservoir volledig droog is voordat je deze terug plaatst in de robot. Voor een optimaal schoonmaakresultaat maak je het filter één of twee keer per maand schoon. Het filter gaat ongeveer 150 uur mee.

Sensoren en wielen
Gebruik een schone, droge doek om de sensoren schoon te maken. Gebruik hierbij geen schoonmaakmiddelen. De (val)sensoren vind je aan de voorzijde en langs de rand aan de onderzijde van de robot. Doe hetzelfde met de contactpunten op het station. Wacht niet langer dan 30 uur werktijd om de sensoren op de robot schoon te maken. Voor de beste werking maak je de sensoren om de paar sessies schoon en het station iedere maand. Vuil en haren kunnen ook vast komen te zitten tussen de wielen. Maak deze regelmatig schoon met de meegeleverde schoonmaak tool.

Handleidingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.